MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 Separatoare de oua pentru gatit EZ Cracker


Set 2 Separatoare de oua pentru gatit EZ Cracker

Set 2 Separatoare de oua pentru gatit EZ Cracker
Set 2 Separatoare de oua pentru gatit EZ Cracker Spargatorul de oua va ofera un mod simplu de a sparge ouale precis si fara a amesteca coaja cu albusul. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati oul intre cele doua suporturi elastice si sa strangeti manerul pentru a-l sparge si desface automat. Instrumentul este prevazut si cu un separator de albus detasabil. Pachetul include: 2x separator de oua *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!