MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 2 x Becuri Auto LED T15 Canbus Instrumente Interior Culoare Alb


Set 2 x Becuri Auto LED T15 Canbus Instrumente Interior Culoare Alb

Set 2 x Becuri Auto LED T15 Canbus Instrumente Interior Culoare Alb
Becurile auto LED sunt recomandate a fi utilizate la martorii de bord, lampi portiere, lampi de interior, lampa de plafon, portbagaj si lampa de numar. La aparitia alimentarii, becurile lumineaza normal. Sunt rezistente la apa, dispun de consum redus si durata mare de viata. Caracteristici: · Tip bec: LED · Tip LED: SMD · Numar LED: 45 · Intensitate LED: 960lm/bec · Putere: 16W/bec · Tensiune: 12V · Culoare LED: 6500k · Rezistenta la apa: IP65 · Consum redus de energie · Fara eroare de bec ars · Durata de viata: peste 50.000 ore · Dimensiuni: 40 x 14mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!