Set 38 piese surubelnita cu biti de precizie JINFENG JF 90263


Set 38 piese surubelnita cu biti de precizie JINFENG JF 90263

Set 38 piese surubelnita cu biti de precizie JINFENG JF 90263
Fie că ești pasionat de reparații electronice, bricolaj sau pur și simplu îți place să ai la îndemână un set complet de unelte pentru orice situație, setul de 38 de piese șurubelniță de precizie cu biți JINFENG JF 90263 este alegerea perfectă. Acest set multifuncțional îți oferă tot ce ai nevoie pentru lucrări care necesită finețe și precizie, de la repararea gadgeturilor electronice până la îmbinări fine sau ajustări delicate ale unor dispozitive complexe. Caracteristici principale: Set complet de 38 de piese: Acest set include o gamă variată de biți de precizie, special concepuți pentru a acoperi o multitudine de nevoi de reparații. Cu diverse tipuri de capete – Phillips, Torx, hexagonale, și multe altele – vei fi pregătit să lucrezi pe dispozitive precum telefoane mobile, laptopuri, camere foto, ochelari sau chiar ceasuri. Șurubelniță ergonomică: Mânerul șurubelniței este conceput ergonomic pentru a oferi o prindere fermă și confortabilă în timpul lucrului. Astfel, poți efectua reparații de lungă durată fără a resimți disconfort sau oboseală în mână. Mânerul permite o rotație ușoară și controlată, asigurându-te că fiecare șurub este strâns sau desfăcut cu precizie. Setul include: 1 x șurubelniță 1 x 1/4” Adaptor pentru clichet 8 x vârfuri „stea” (T10/T15/T20/T25/T27/T30/T35/T40) 6 x Biți Torx (H2/H2.5/H3/H4/H5/H6) 6 x biți hexagonal (PZ0/PZ1/PZ1/PZ2/PZ2/PZ3) 6 x Biți de șurubelniță (2/3/4/5/6/7) 6 x biți de șurubelniță (PH0/PH1/PH1/PH2/PH2/PH3) 4 x vârfuri pătrate (S0/S1/S2/S3)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!