Set 4 lampi solare de exterior cu LED RGB alb cald si schimbare de culoare


Set 4 lampi solare de exterior cu LED RGB alb cald si schimbare de culoare

Set 4 lampi solare de exterior cu LED RGB alb cald si schimbare de culoare
Lumina soarelui exterioara reflecta efectul unic de iluminare elegant printr-o nuanta laptoasa, care nu numai ca iti lumineaza treptele sau gardul, dar creeaza si o atmosfera calda si frumoasa. Alb cald si schimbarea culorii 2 in 1, luminile solare de exterior pentru gard pot comuta liber intre lumina alba calda (3000K) si lumina cu schimbare multicolora, care este mai flexibila pentru a va satisface nevoile si va scuteste de a pierde bani cu doua lumini. un program de iluminat diferit. Energie solara economica. Lampa noastra de gradina solara foloseste un panou solar de siliciu monocristalin, un material de varf in industria fotoelectrica si o baterie Ni-MH de 600 mAh. Prin urmare, reflectoarele solare cu LED pentru exterior au o rata de conversie a energiei mai mare de pana la 25% si produc raze mai durabile si mai stralucitoare. O incarcare completa de 6-8 ore poate deveni iluminare de 15 ore. Conceput pentru utilizare in exterior. Lampa solara de perete pentru exterior are un nivel de impermeabilitate IP65 si este rezistenta la caldura si inghet. Functionare complet sigura, indiferent in zilele insorite sau ploioase, vara fierbinte sau iarna aspra. Usor de instalat, nu este nevoie de cabluri pentru instalarea exterioara a luminilor solare de perete. Pur si simplu montati felinarele de exterior fara fir cu suruburile furnizate pe perete sau undeva unde panourile solare vor primi suficienta lumina solara fara umbre. Ideal pentru garduri, trepte, scari, garaje, depozite, terase, verande, coridoare.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!