Set 4 Lampi Solare LED Efect Flacara Portocaliu inox QS 2000


Set 4 Lampi Solare LED Efect Flacara Portocaliu inox QS 2000

Set 4 Lampi Solare LED Efect Flacara Portocaliu inox QS 2000
Punte de lumina: lumini de lumanari (set de 4) Setul de lumini de lumanari transforma o lumina de baza intr-un must-have absolut in orice concept de iluminat, fie ca este pentru o seara confortabila in gradina, pe terasa sau pe balcon. Oricat de reduse in forma sunt luminile de lumanare, lumina lor este, de asemenea, eficienta, palpaind usor ca cea a unei flacari de lumanare adevarata. Aceasta lumina LED se aseaza pe un vas plat din otel inoxidabil si este inconjurata de o umbra de plastic portocalie care se ingusteaza spre partea de sus. si confera structurii de ansamblu a lumanarilor o curba ovala. Cele patru lumanari functioneaza la fel de bine atunci cand sunt asezate ordonat intr-un rand pe un rulaj de masa sau distribuite aleatoriu pe mese laterale, pervazuri sau in iarba, creand un pod de confort asupra scenei cu lumina lor de culoarea chihlimbarului. Date tehnice - Modul solar: 2 V/ 40 mA cristalin - Sursa de lumina: un LED per lumina - Culoare luminita: portocaliu (chihlimbar) - Clasa de protectie: IP44 Timp de iluminare: 8 ore cu o baterie plina - Baterie: 1 pe luminax Micro AAA NiMh 1,2 V/200 mAh (inlocuit) - Dimensiuni (D x H): 6 x 9,2 cm - Material corp: otel inoxidabil - Material umbra: plastic - Flacara palpaitoare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!