MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 4 rotite pivotante cu adeziv de lipit cu bila din plastic


Set 4 rotite pivotante cu adeziv de lipit cu bila din plastic

Set 4 rotite pivotante cu adeziv de lipit cu bila din plastic
Rulare usoara - Va permite sa miscati lucrurile cu usurinta. Rotire 360 ° - Se roteste in orice directie pentru o miscare usoara Aplicabil pe scara larga - Atasati-le la orice! Rotiti usor cutii de depozitare, cosuri de gunoi, mobilier si mutte altele. Autoadeziv putemic - se lipeste ferm de orice suprafata neteda si curata. Instalare usoara - Aplicare simpla peel-and-stick. Fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la uzura si rupere pentru o utilizare fiabila si de lunga durata Material: ABS. Dimensiune: 4,5 cm x 2,8 cm x 1,4.cm. Suport greutate: max. 8kg

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!