MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 4X Forma decupat covrigei cu arc


Set 4X Forma decupat covrigei cu arc

Set 4X Forma decupat covrigei cu arc
Forma pentru covrigei, cu dispozitiv cu arc, articol fabricat din metal. Forma covrigei, latime : 6,5 cm / lungime : 4cm / inaltime : 2,5 cm Spalati produsul cu apa calda si detergent de vase . Dacă doriți să gătiți covrigei frumoși și crocanți, această formă de decupat covrigei cu arc este alegerea potrivită pentru dvs. Setul conține 4 forme de decupat din oțel inoxidabil, fiecare cu dimensiuni de 7 x 9 cm și o grosime de 0,3 mm, fiind suficient de rezistente pentru a rezista uzurii și a fi utilizate de mai multe ori. Aceste forme de decupat covrigei cu arc sunt ușor de utilizat și vă ajută să obțineți covrigei perfect formați și de dimensiuni egale. Pur și simplu decupați aluatul cu forma și puneți-l în cuptor pentru a-l coace. Arcul din mijlocul formei ajută la obținerea unei gătiri uniforme, iar marginile rotunjite ale formei ajută la crearea unui aspect estetic pentru covrigei. De asemenea, forma de decupat poate fi utilizată și pentru a decupa alte forme de aluat, cum ar fi biscuiți, fursecuri, sau chiar și ca formă pentru decorarea torturilor.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!