MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 5 Lavete microfibra reutilizabile 40x30 cm super-absorbante


Set 5 Lavete microfibra reutilizabile 40x30 cm super-absorbante

Set 5 Lavete microfibra reutilizabile 40x30 cm super-absorbante
Set 5 Lavete microfibra reutilizabile 40x30 cm, Laveta Magica Ideale pentru curatarea tuturor suprafetelor netede fara a lasa reziduuri. Este diferita de orice laveta pe care ati folosit-o inainte. Curatati mizeria cu o singura stergere rapida ! Avand o tehnologie de super absorbtie. aceasta laveta absoarbe lichidele sau murdaria pana la de 7 ori greutatea proprie. Puteti sa uitati de vechile carpe de sters mobila care lasau in urma lor doar scame. Materialul moale , igienic , antibacterian si absorbant va face ca stergerea suprafetei sa fie una rapida si fara urme . Perfecte pentru: Oglinzi si sticla Curatarea celor mai dure suprafete si pete Stergerea ustensilelor de bucatarie Lustruirea mobilei si a elementelor din lemn Curatarea geamurilor

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!