MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 5 mufe magnetice de fixare a piulitelor 1/4


Set 5 mufe magnetice de fixare a piulitelor 1/4

Set 5 mufe magnetice de fixare a piulitelor 1/4
PACHET 5 PIULITE MAGNETICE 1/4 PENTRU BORGINĂ ELECTRICĂ Șurubelniță cu tijă 1/4" EXTRA LUNG *1/4 X 6" LUNGIME *Insetor magnetic *Magneți puternici de reținere" Elemente de fixare pentru o conducere optimă *Sablate; Oțel crom vanadiu pentru viață lungă și Performanță excelentă * Tija hexagonală universală 1/4 se potrivește tuturor mașinilor de găurit sau puterii electrice" Șurubelniță *Cantitate: 5 *Toate de aceeași dimensiune. Perfect pentru orice magazin; Garaj; Sau la locul de muncă

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!