MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 5 panze ferastrau sabie T344D


Set 5 panze ferastrau sabie T344D

Set 5 panze ferastrau sabie T344D
Constructia panzelor este din otel cu continut ridicat de carbon pentru o durata lunga de viata in lemn Dintii ascutiti, slefuiti si dispusi pe o parte permit rezultate rapide Sunt ideale pentru taierea in game largi de lemn, inclusiv cherestea groasa de constructie, rasinoase, PAL, placaj si placi de fibre Specificatii: Gama de utilizare: profesionala Numar bucati set: 5 panze Prindere: prag de prindere T Executie dinti : ceaprazuit, ascutit Distanta dintre dinti: 4 mm Lungime totala: 152 mm Lungime utila: 125 mm Grosime panza: 1 mm Latime panza: 10 mm Diametru lemn de taiere: 5 mm - 100 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!