MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 5 ustensile bucatarie din silicon ROZ


Set 5 ustensile bucatarie din silicon ROZ

Set 5 ustensile bucatarie din silicon ROZ
aceste ustensile vor aduce o pata de culoare in orice bucatarie; calitate deosebita; usor de depozitat; ustensilele sunt un element indispensabil al bucatariilor; setul include o spatula mare, o paleta perforata, o spatula mica, un tel si o pensula; ustensilele de bucatarie din silicon au rezistenta mare la murdarie si miros si suporta curatare automata; Produsele din bucătărie nu ar trebui să fie doar utile, ci și să fie o expresie a personalității tale și să reflecte dragostea ta pentru gătit. Setul de 5 ustensile de bucătărie din silicon roz îndeplinește aceste cerințe cu siguranță. Acestea sunt create pentru a fi folosite cu ușurință și pentru a transforma gătitul într-o activitate plăcută și relaxantă. Ustensilele sunt fabricate din silicon alimentar de înaltă calitate, care nu conține substanțe toxice și este perfect sigur pentru utilizare. Sunt moi la atingere, dar, în același timp, suficient de rezistente pentru a face față utilizării zilnice, fără a se deteriora. Designul acestora este unul atractiv și modern, cu o culoare roz deschis care se potrivește în orice bucătărie.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!