MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 6 forme din silicon pentru prajituri si briose imprimeu confettii


Set 6 forme din silicon pentru prajituri si briose imprimeu confettii

Set 6 forme din silicon pentru prajituri si briose imprimeu confettii
Forma silicon pentru diverse prajituri. Formele din silicon au avantajul de a nu se lipi, de a nu prinde miros si de a fi usor de spalat si de depozitat. Detalii produs: Cavitati : 6 Material: silicon termorezistent Diametru cavitate 6 cm Adancime cavitate 3 cm Rezista la temperaturi cuprinse intre -20 grade si 230 grade Celsius Forma nu retine mirosurile si se raceste foarte repede. Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Forma - Aspect 3D Sarbatoare - Orice ocazie Material - Silicon Culoare - roz si turcoaz Numar bucati : 6 / 1 set DIMENSIUNI Lungime - 6 cm Inaltime - 3 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!