MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Set 7 Burghie pentru lemn LASERLINE cu Zencuitor/Limitare profunzime


Set 7 Burghie pentru lemn LASERLINE cu Zencuitor/Limitare profunzime

Set 7 Burghie pentru lemn LASERLINE cu Zencuitor/Limitare profunzime
Set 7 Burghie pentru lemn LASERLINE cu Zencuitor/Limitare profunzime Scop - gaurire in lemn, PAL, mdf, osb si materiale plastice moi Maner - cilindric Material - otel HSS de mare viteza Diametrul maxim al frezei - 18 mm Adancimea de gaurire poate fi reglata cu cheia Unghi de frecare - 45 de grade Echipament: Cheie hexagonala pentru reglarea inaltimii frezei Burghiu frezat de 3 mm x 60 mm Burghiu frezat de 4 mm x 75 mm Burghiu frezat de 5 mm x 85 mm Burghiu frezat de 6 mm x 93 mm Burghiu frezat de 7 mm x 100 mm Burghiu cu freza 8 mm x 110 mm Burghiu cu freza 10 mm x 120 mm Pentru ca munca ta să fie mai rapidă, eficientă și profesionistă, holzșuruburile trebuie să fie îngropate. Burghiele cu pregăurire te ajută să efectuezi orificii exact la adâncimea la care dorești, în timp ce pregătește loc pentru capul holzșurubului acesta să fie îngropat. Cu acest set, vei avea la dispozitie o gama larga de burghie pentru lemn, fiecare cu dimensiunea si forma potrivita pentru a realiza gauri precise si uniforme in diferite tipuri de lemn. Burghiile sunt echipate cu un zencuitor, care ajuta la limitarea adancimii de penetrare si la prevenirea deteriorarii suprafetei de lucru. De asemenea, au o forma speciala care ajuta la evacuarea eficienta a prafului din gaurile de gaurire. Fiecare burghiu din acest set este fabricat cu precizie, pentru a garanta o performanta ridicata si o durata lunga de viata. De la constructia robusta si durabila a tijelor, pana la lamele taietoare precise si eficiente, aceste burghie sunt proiectate pentru a oferi o performanta optima in orice situatie

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!