Set 8 uleiuri esentiale aromaterapie


Set 8 uleiuri esentiale aromaterapie

Set 8 uleiuri esentiale aromaterapie
Descoperiți puterea naturii cu setul nostru de 8 uleiuri esențiale, o colecție minunată de arome pure și benefice pentru corp și minte. Fie că sunteți pasionat de aromaterapie sau căutati o modalitate de a adăuga o notă naturală în rutina dvs. zilnică, acest set este alegerea perfectă. Fiecare ulei esențial din acest set este obținut prin distilarea sau presarea la rece a plantelor, astfel încât să păstreze compușii chimici activi și aroma lor autentică. Fie că doriți să utilizați aceste uleiuri în difuzorul dvs., într-un masaj relaxant sau pentru a crea produse cosmetice naturale, acest set de 8 uleiuri esențiale vă oferă o gamă variată de arome pentru a vă satisface nevoile și preferințele individuale. Experimentați frumusețea și beneficiile uleiurilor esențiale într-un mod simplu și natural cu acest set impresionant. Specificatii: 8 tipuri diferite de uleiuri parfumate cu diferite funcții. Antibacterian, antiseptic, calmant, intineritor, relaxant, calmant. Calmant si calmant pentru corp si minte. Excelent pentru a ajuta la somn și relaxare. Ameliorează simptomele de anxietate, panică, depresie, tensiune și dificultăți nervoase. Îmbunătățește sistemul de circulație, ușurează nervii și ameliorează oboseala. Reîmprospătați mintea relaxați mușchii, calmați somnul, ameliorează durerile de cap. 8 arome compuse: lămâie kiwi, lime și busuioc citrice, frezie, iasomie gardenie, crin lotus, lemn de santal liliac, mango portocaliu, ienupăr lavandă

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!