MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

SET CLESTI perforat si capsat si 30 capse JK


SET CLESTI perforat si capsat si 30 capse JK

SET CLESTI perforat si capsat si 30 capse JK
SET CLESTI perforat si capsat si 30 capse CU CLESTE DE GAURIT PREDUCEA SI CLESTE DE APLICAT CAPSE (OCHETI). Imaginile sunt sugestive. Pentru perforat curele pielarie materiale diverse si pentru prinderea ochetilor capselor inelelor (capse gen trecere siret). Potrivit pentru diferite materiale cum ar fi piele pasla carton si tesaturi diverse. Manevrare usoara. Calitate buna clesti robusti otel de calitate produs Germania nu chinezisme de calitate proasta. Perforarea se poate face pentru 6 diametre diferite de gauri (2 5 mm - 5 mm). Pachetul contine: - 1 cleste tip revolver pentru perforat - 1 cleste pentru inele capse - 30 capse (inele verigi)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!