Set constructie Auto Andowl Q JM803 pachet ansamblare masina


Set constructie Auto Andowl Q JM803 pachet ansamblare masina

Set constructie Auto Andowl Q JM803 pachet ansamblare masina
Jucariile, obiecte atat de iubite de copiii de toate varstele, reprezinta si cele mai bune instrumente de a cladi o baza solida in ceea ce priveste cunoasterea si educatia. Setul de construit este alegerea potrivita pentru micutul tau, deoarece ofera o varietate de posibilitati de asamblare. Cu un numar de 500 si respectiv, 521 de piese, creativitatea si imaginatia copilului tau vor fi nelimitate in ceea ce priveste asamblarea intregului set. 1.MATERIAL si numarul de caramizi: blocuri de constructie din plastic ABS de inalta calitate. 2. Descoperiti Micro Blocks - O valoare excelenta, o alternativa la seturile de constructie mari si scumpe. Nivel mare de detaliu. Cadoul perfect pentru un constructor sau colectionar de cladiri. 3. Instrument educational: Blocurile de constructie de dimensiuni micro ajuta la imbunatatirea abilitatilor motorii brute si fine ale constructorului cladirii, constientizarea spatiala si capacitatea de a povesti. 4. Calitate si siguranta: Fabricate din material verde durabil, non-toxic de inalta calitate, microblocurile sunt flexibile si nu se deteriora usor. Suprafata sa neteda si colturile rotunjite sunt concepute pentru a fi sigure pentru copii. Caracteristici: Model: Q-JM803 Asamblare usoara si variata Dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii Culoare: Zenuo-verde Material: ABS Varsta recomandata: +6 ani Lungime: 23.2 cm Latime: 13.6 cm Inaltime: 7.2 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!