Set Joc de Poker cu 500 Jetoane si Valiza Aluminiu + Accesorii Complete


Set Joc de Poker cu 500 Jetoane si Valiza Aluminiu + Accesorii Complete

Set Joc de Poker cu 500 Jetoane si Valiza Aluminiu + Accesorii Complete
In setul nostru oferim carti din plastic! Fata de cartile obisnuite de hartie, cele din plastic sunt mai durabile si mai rezistente la rupere. Chiar si dupa multe ore de joc, vor ramane in stare perfecta, intacta. setul vine cu un set de 3 jetoane functionale care va permit sa mentineti ordinea si ordinea in joc. DEALER este un jeton al dealerului si se deplaseaza in sensul acelor de ceasornic in timpul jocului. SMALL BIND inseamna primul jucator care sta cu dealerul. BIG BLIND inseamna al doilea jucator care sta in spatele dealerului. Setul de poker este ambalat intr-o carcasa foarte rezistenta din aluminiu. Are un maner ergonomic care il face usor de transportat si transportat. Putem sa o ducem cu usurinta la prieteni sau sa calatorim. CONTINUT SIGUR - interiorul valizei a fost special protejat, fiecare element are propriul sau loc in relief, astfel incat totul sa fie intotdeauna pe loc atunci cand il transportati. Pe cealalta parte exista un burete care stabilizeaza interiorul in timpul transportului, facand setul in siguranta. SPECIFICATII material carcasa: aluminiu dimensiuni valize (lungime / latime / inaltime): 26,5 / 7 / 22cm dimensiuni panza (latime / inaltime): 95 / 60cm greutate de 1 jeton: 13g greutate setata cu ambalaj: 8,4g caz 2 taste 2 punti de carti de 54 de bucati 1 dealer 1 orb mare 1 orb mic 5 cuburi 150 jetoane gri 100 de jetoane rosii 100 de jetoane verzi 50 jetoane albastre 50 jetoane negre 25 jetoane galbene 25 jetoane violet panza verde de joc

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!