Set surubelnita CRV cu biti 13 in 1 Otel Verde/Negru


Set surubelnita CRV cu biti 13 in 1 Otel Verde/Negru

Set surubelnita CRV cu biti 13 in 1 Otel Verde/Negru
Surubelnita cu clichet Set de biti de surub 13 in 1 - Alegerea perfecta pentru maestrul bricolaj. Descoperiti o noua calitate de insurubare cu surubelnita noastra cu clichet . Setul, intr-o culoare eleganta negru si verde , este un instrument cuprinzator cu 12 sfaturi diferite, creat pentru pasionatii de bricolaj . Fabricat din otel cu continut ridicat de carbon, cu maner telescopic si cap de surubelnita magnetica , acest set satisface asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi pasionati de bricolaj. Cumpara acum si ofera un cadou practic unui pasionat de bricolaj! Set de surubelnite 13 in 1 Setul contine 13 instrumente diferite , inclusiv diverse varfuri de surubelnita , ceea ce il face un instrument universal si cuprinzator pentru multe aplicatii. Material de inalta calitate: Fabricata din otel cu continut ridicat de carbon , surubelnita asigura durabilitate , rezistenta la abraziune si eficacitate pe termen lung in timpul utilizarii. Design elegant Culoarea neagra si verde confera instrumentelor un aspect modern si elegant , ceea ce face ca utilizarea lor sa fie nu numai practica , ci si estetica . Maner telescopic Manerul telescopic va permite sa reglati lungimea uneltelor la o sarcina specifica, ceea ce creste confortul si precizia muncii. Cap de surubelnita magnetica Capul magnetic faciliteaza tinerea si mentinerea surubului in pozitie, eliminand momentele frustrante ale scaparii surubului

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!