MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Sfoara pentru drujba 3mm x 100m MX691


Sfoara pentru drujba 3mm x 100m MX691

Sfoara pentru drujba 3mm x 100m MX691
Sfoara drujba este o piesa esentiala pornirii drujbei dumneavoastra si face parte din categoria pieselor de schimb uzuale, ce prelungesc viata drujbei dumneavoastra, astfel evitand noi investitii majore. Date tehnice: Destinat pentru: drujba; Dimensiuni ambalaj: 12x12x15 (Lxlxh); Grosime: 3 mm; Lungime: 100 m; Greutate: 0.800 kg; Caracteristici: Sfoara drujba 3 mm * 100m Craft-tec MX587 • Diametru:3mm • Lungime: 100m / bobina

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!