MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Sfoara pentru Trasat cu Fir si oxid 50m


Sfoara pentru Trasat cu Fir si oxid 50m

Sfoara pentru Trasat cu Fir si oxid 50m
Sfoara pentru Trasat cu Fir si oxid 50m Sfoara pentru trasat contine 50 metri de sfoara si dispune de un design nou ergonomic precum si de un carlig din otel pentru durabilitate si rezistenta la rugina. Orificiul pentru umplere rapida si simpla carligul care se fixeaza de carcasa si compartimentul pentru depozitarea cretei cu capacitatea de 30 g sunt beneficii clare ale acestui instrument de masura. Sfoara poate fi folosita vertical ca fir cu plumb iar carcasa din ABS rezistenta la impact asigura utilizarea indelungata. Caracteristici generale: - Cantitate substanta 130g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!