MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.


Din dorinta de a va fi alaturi si dupa predarea magazinului la cheie, va punem la dispozitie module suplimentare ce pot fi achizitionate oricand pentru a dezvolta afacerea online.

Prin intermediul acestora devine posibila afisarea ofertei dumneavoastra in alte magazine cu care noi colaboram (Compari.ro, Price.ro,Shopmania.ro, Okazii.ro), plata cu cardul prin intermediul a patru procesatoare (Netopia MobilPa, Librapay, EuPlatesc, PlatiOnline), expeditie newsletter dar si asigurarea unei garantii suplimentare utilizatorilor cu ajutorul certificatului SSL.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!