Sonerie profesionala cu 60 de melodii si 5 nivele de volum


Sonerie profesionala cu 60 de melodii si 5 nivele de volum

Sonerie profesionala cu 60 de melodii si 5 nivele de volum
Caracteristici : Distanța lungă deschisă și fără bariere 300 de metri/984ft are o performanță puternică de penetrare, iar obstacolele din interior sunt de aproximativ 20 ~ 60 de metri. (Notă: Semnalul efectiv primit variază în funcție de mediu, iar semnalele sunt diferite din cauza obstacolelor. Datele provin de la laboratorul fabricii.) Echipat cu 60 de melodii, 5 niveluri de volum, iar receptorul are butoane de selecție a melodiilor în sus și în jos, făcând operarea mai convenabilă! gazda are un difuzor mare din metal care suna placut la ureche! Volumul este de aproximativ 85-97db, Ocazii de aplicare: Folosit ca sonerie wireless sau memento de apel în case, vile, școli, companii, spitale și alte locuri. Principiul de funcționare: Emițătorul este instalat în afara ușii, receptorul este instalat pe priză, apăsați transmițătorul pentru a suna soneria, receptorul va suna imediat și va clipi o lumină pentru a reaminti. Mod de potrivire liberă a emițătorului și receptorului: Apăsați lung butonul de volum al receptorului timp de 4 secunde, receptorul se aprinde și intră în starea de învățare; apoi apăsați transmițătorul. Când receptorul clipește și sună. Aceasta înseamnă un cuplu de succes Parametrii produsului: Tensiune receptor: conectați sursa de alimentare pentru a utiliza (ca 100-240v) Muzică: 60 de piese muzicale Volum: 5 niveluri de volum Dimensiunea emițătorului: 77mm*46mm*20mm Dimensiunea receptorului: 90mm*56mm*20mm Măsuri de precauție: 1. Instalați butonul soneriei fără fir pe ușă la o înălțime adecvată. Vă rugăm să alegeți să-l instalați pe o suprafață curată. Dacă întâlniți o ușă metalică, este recomandat să o instalați pe perete. Instalarea pe o ușă de fier va afecta ușor distanța fără fir. 2 Pentru o suprafață netedă a peretelui, scoateți banda cu două fețe furnizată împreună cu produsul și lipiți-o pe placa de instalare a butonului soneriei. După ce ați îndepărtat banda cu două fețe, apăsați butonul soneriei în poziția corespunzătoare, așa cum se arată în diagrama poziției de instalare. Face-verso după aplicarea lipiciului, vă rugăm să apăsați și să țineți apăsat timp de 30 de secunde înainte de a-l elibera pentru a face adezivul mai ferm.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!