MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips


Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips

Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips
Spot Led COB 10W incastrabil tavan Fals si rigips Spotul Led are un aspect modern si sunt una dintre cele mai elegante metode de iluminare a spatiilor interioare. Spoturile cu Led sunt ideale de folosit in spatii precum: magazine, cladiri de birou, spatii interioare, vitrine, scari etc. Avantajul acestor spoturi cu led este ca ele consuma de 8 ori mai putina energie decat becurile clasice si sunt foarte versatile. Mai mult decat atat nu contin mercur si sunt ideale pentru mediul inconjurator. Montajul acestora se realizeaza cu usurinta, ele sunt incastrabile in tavan fals sau rigips. Specificatii tehnice: - Tensiune nominala: 230V - Putere: 10W - Temperatura de culoare:6500K - Durata medie de viata: 30000 h

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!