MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Stergator cu Magnet Dublu Pentru Curatarea Geamului Grosime 3-8 mm


Stergator cu Magnet Dublu Pentru Curatarea Geamului Grosime 3-8 mm

Stergator cu Magnet Dublu Pentru Curatarea Geamului Grosime 3-8 mm
SIGURANTA INAINTE DE TOATE: Stergatorul cu magnet duble te ajuta sa cureti geamul fara a avea riscul care apare cand trebuie sa cureti si pe partea opusa. Vine totodata si cu un cablu de siguranta care asigura ca acesta sa nu cada in caz ca se desprinde de geam. FORTA MAGNETICA PUTERNICA - Eficient pentru geamurile cuprinse intre 3-8 mm Grosime Design creativ special conceput pentru a usura treaba gospodinelor la curatarea geamului! Nu numai ca salveaza timp dar este si mult mai practic atunci cand doriti sa stergeti geamurile deoarece prinderea magnetica nu va lasa nici un strop de murdarie! Acesta se potriveste pentru geamuri normale cu o grosime intre 3-8mm . Ștergătorul cu magnet dublu pentru curățarea geamurilor, ideal pentru geamuri cu o grosime de 3-8 mm, este soluția perfectă pentru a curăța ferestrele cu eficiență și fără efort. Acest dispozitiv inovator îți permite să cureți ambele părți ale geamului simultan, economisind timp și energie, oferind rezultate impecabile chiar și pe suprafețe greu accesibile. Datorită designului său cu magneți puternici, ștergătorul se fixează ferm pe ambele fețe ale geamului, asigurând o aderență optimă și o curățare uniformă. Pe măsură ce miști dispozitivul pe partea interioară a ferestrei, partea exterioară urmează mișcarea în sincron perfect, eliminând murdăria, petele și praful de pe geam. Acest sistem este ideal pentru ferestrele înalte sau greu accesibile, permițând o curățare sigură, fără a fi necesar să te expui pericolelor .

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!