MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Stropitoare pentru gazon cu 12 duze flexibile Verde/Negru


Stropitoare pentru gazon cu 12 duze flexibile Verde/Negru

Stropitoare pentru gazon cu 12 duze flexibile Verde/Negru
Capete de stropire pentru gazon cu 12x3 gauri de pulverizare Acest cap de stropire are 12 duze flexibile pe care le puteti regla in orice directie. Duzele capului de stropire sunt reglabile, impartasiti timpul racoros cu copiii dvs. vara. adecvat. Perfect pentru a-ti uda gazonul, gradina sau distractia in aer liber! Usor de utilizat Doar conectati furtunul la sprinkler pentru a utiliza. Nici un proces de instalare complicat. Doar prin presiunea alimentarii cu apa a gospodariei pentru a realiza irigarea automata a gradinii si a gazonului. Conexiune usoara a furtunului. Performanta de economisire a apei Puteti controla pulverizarea doar ceea ce doriti sa udati. Va economiseste apa fara a pulveriza strazi, trotuare, cladiri, ferestre, terase. oameni sau masini. Multifunctional Cu o gama de pulverizare de 32 de metri patrati, nu numai udarea gradinii, ci si racirea acoperisului etc. si s-ar putea potrivi cu orice forma sau model pe care ti-l poti imagina. Perfect pentru pat de flori, curte laterala, gazon, terasa, curte, legume, gradina, plante, iarba si irigatii. Stare: Noua Material: ABS PVC Culoare: verde Cantitate: 1 buc Diametrul bazei: aprox. 9 cm / 3,5 inchi Mamelon de baza: Aprox. 1/2" Mamelon lateral: aprox. 3/4"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!