MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport auto de bord pentru telefon XK022 reglabil


Suport auto de bord pentru telefon XK022 reglabil

Suport auto de bord pentru telefon XK022 reglabil
Îmbunătățește-ți experiența de condus și menține-ți atenția asupra drumului cu suportul auto de bord pentru telefon XK022 reglabil. Acest suport auto inovator și practic este conceput pentru a oferi stabilitate și accesibilitate maximă, facilitând utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, într-un mod sigur și confortabil. Design Modern și Elegant Suportul auto XK022 se distinge printr-un design elegant și contemporan, care se integrează perfect în interiorul oricărei mașini. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest suport este robust și durabil, garantând o utilizare îndelungată. Finisajul său rafinat adaugă un plus de stil și funcționalitate bordului mașinii tale. Materialul corpului este realizat din material plastic Conectarea la telefon sub forma unui clip, capacitatea de a se roti la 360 de grade pentru un acces mai ușor la telefon Potrivit pentru așezarea pe suprafețe netede, cum ar fi bord, sticlă etc. printr-o bază de aspirație anti-alunecare specificațiile produsului DimensiuniSuport: 11 x 7 cm 27 x 6,5 cm Materialul corpului Plastic Abilitatea de a se roti la 360 de gradeare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!