MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport auto telefon L-606A


Suport auto telefon L-606A

Suport auto telefon L-606A
Suport telefon auto L-606A cu sistem de prindere in grila de aerisire. Acesta dispune de sistem de prindere imbunatatit. Ce face suportul nostru diferit fata de altele este simplitatea si fiabilitatea fixajului telefonului in suport. Sistemele de recunoastere a telefonului prin senzor de apropiere cel mai des dau gres sau se defecteaza in timp. Acest suport de telefon aduce o inovatie in acest sens – clipuri care se inchid mecanic sub greutatea telefonului pus pe suport si se deschid cu usurinta la scoaterea telefonului din suport. Fara butoane de deschidere si fara senzori!

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!