MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport de Perete pentru Maturi si Mopuri cu 6 Carlige Broom Holder


Suport de Perete pentru Maturi si Mopuri cu 6 Carlige Broom Holder

Suport de Perete pentru Maturi si Mopuri cu 6 Carlige Broom Holder
Cu un Suport de Perete pentru Mături și Mopuri dotat cu 6 Cărți Broom Holder, puteți păstra cu ușurință ordinea și organizarea în casa dumneavoastră sau în spațiul de lucru. Acest dispozitiv ingenios vă permite să păstrați curate și ordonate măturile, mopiile, sculele de curățat și multe altele, fără a mai ocupa spațiu prețios pe podea sau în dulapuri. Cu Broom Holder, puteți păstra toate uneltele de curățat esențiale într-un singur loc și la îndemână. Cele 6 carlige solide și robuste pot susține mături, mopuri, perii de curățat și multe altele. Acest suport de perete vă permite să organizați toate aceste unelte de curățare într-un mod eficient, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce căutați, fără a mai căuta prin toată casa. Unul dintre principalele avantaje ale acestui suport de perete este economia de spațiu. Montându-l pe perete, el eliberează spațiu pe podea și în dulapuri. Astfel, puteți utiliza spațiul disponibil mai eficient, fără a mai căuta un loc de depozitare pentru uneltele de curățat. Organizator universal, suport de perete multifunctional pentru mop si matura Organizatorul multifunctional de perete cu 6 carlige si 5 locasuri reprezinta cel mai convenabil mod de a stoca si depozita in mod organizat diverse obiecte precum mop, matura, bata baseball, grebla, accesorii de gradinarit, etc.; avand 5 locasuri cu mecanism de fixare rulant (accesorii ce nu permit alunecarea) si 6 carlige rabatabile. Organizatorul universal suport de perete multifunctional este un suport de perete cu 6 carlige si 5 locuri se poate utiliza oriunde in gospodaria dumneavoastra (baie, bucatarie sau hol) dar si in garaj ajutand la organizarea uneltelor si a spatiului. Suportul de perete multifunctional este usor de folosit acesta fixanduse pe diverse suprafete(lemn,perete,etc..) cu ajutorul unor suruburi cu dibluri incluse in pachet. Cu ajutorul acestui suport economisiti spatiul de depozitare al maturilor, mopurilor sau a altor unelte de casa si gradina. Are prevazut un sistem ingenios de agatare, care permite sustinerea manerelor cu un diametru cuprins intre 18.5 - 34.5 mm si cu o greutate de pana la 3.8 Kg. Detalii tehnice: Material: plastic rezistent, Dimensiuni: 43.5 x 6 x 6 cm, Culoare: gri, Greutate aprox.: 300 g. Pachetul include: 1x organizator universal suport de perete multifunctional

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!