MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport NEGRU Mic Reglabil cu Roti pentru Electrocasnice


Suport NEGRU Mic Reglabil cu Roti pentru Electrocasnice

Suport NEGRU Mic Reglabil cu Roti pentru Electrocasnice
Suport NEGRU Mic Reglabil cu Roti pentru Electrocasnice Platforma mobila cu roti este potrivita pentru plasarea de obiecte grele, cum ar fi masina de spalat, frigiderul, aragazul sau aerul condionat. Caracteristici generale: - mentine ventilatia la partea inferioara a aparatului - anti umezeala - anti rugina - usor de mutat sau de curatat - rezistent la greutati mari - ajustabil ca dimensiuni - prevazut cu frana - dimensiunea maxima este de 660 x 660 MM - dimensiunea minima este de 435 x 435 MM - greutate maxima suportata este de 100 kg - inaltime: 10 cm - Materiale folosite: PA66, cauciuc pentru roti si metal pentru structura. Pachetul include: 1x Suport Mobil cu Roti pentru frigider sau masina de spalat *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Produse accesate

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!