MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport telefon de birou pliabil din aluminiu cu rotire la 360 grade Andowl Q ZJ391


Suport telefon de birou pliabil din aluminiu cu rotire la 360 grade Andowl Q ZJ391

Suport telefon de birou pliabil din aluminiu cu rotire la 360 grade Andowl Q ZJ391
Compatibilitate largă: Acest suport mobil versatil este conceput pentru a găzdui o gamă largă de dispozitive, inclusiv telefoane și tablete, făcându-l suportul perfect pentru telefon, suport pentru tabletă și chiar suport pentru iPad pentru masa ta. Indiferent dacă aveți cel mai recent model de smartphone sau o tabletă mare, oferă o bază sigură și stabilă, permițându-vă să vă bucurați de confortul hands-free oriunde vă aflați. Avantajul acestui design este: după plierea completă, grosimea este de numai 25 mm, ceea ce este foarte convenabil de transportat. Nu numai unghiul poate fi reglat, ci și înălțimea. Rotație de 360 ​​de grade într-un plan paralel cu desktopul. Aceasta este o funcție foarte practică: o simplă rotație permite mai multor persoane să partajeze ecranul. Material principal: aliaj de aluminiu. Toate componentele sunt realizate din materiale ecologice. Acest tip de gadget este cu adevărat util, eliberează-ți mâinile, urmărește videoclipuri, citește articole și bucură-te de divertisment cu ușurință. O crestătură pentru cablul de încărcare este proiectată în carcasa telefonului, iar încărcarea nu va fi afectată atunci când dispozitivul este în modul portret!

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!