Suport Televizor Fix de Perete Greutate Suportata 75kg de la 40 la 80 inch Andowl, Q ZJ60


Suport Televizor Fix de Perete Greutate Suportata 75kg de la 40 la 80 inch Andowl, Q ZJ60

Suport Televizor Fix de Perete Greutate Suportata 75kg de la 40 la 80 inch Andowl, Q ZJ60
Suportul fix de perete pentru televizor Andowl Q-ZJ60 este soluția ideală pentru montarea sigură și eficientă a televizoarelor cu dimensiuni cuprinse între 40 și 80 inch. Conceput pentru a susține o greutate maximă de până la 75 kg, acest suport robust și durabil asigură o fixare stabilă și solidă, fiind perfect pentru orice cameră de zi, dormitor sau birou. Fabricat din oțel de înaltă calitate, Andowl Q-ZJ60 oferă o rezistență excepțională și o durabilitate pe termen lung, menținându-ți televizorul în siguranță pe perete, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestuia. Designul său minimalist și elegant permite o montare discretă, păstrând un aspect curat și modern în orice încăpere. Suportul TV de perete poate fi utilizat pentru montarea televizoarelor, monitoarelor si a altor dispozitive compatibile VESA pe perete. Suport TV din otel pentru rezistenta mare pentru montarea televizoarelor cu dimensiuni de ecran de pana la 80″. Recomandat pentru ecrane de 40 – 80″, ideal pentru montaj in hotel, sali de conferinta, sufragerie. Caracteristici : 600 x 400 mm (max.) Design: Fix Sarcina maxima: 75 kg Culoare: Negru Accesorii: Suruburi, dibluri Distanta suportului montat de perete: 24 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!