MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Suport Televizor HDL-118 Brat Extensibil


Suport Televizor HDL-118 Brat Extensibil

Suport Televizor HDL-118 Brat Extensibil
Suport Televizor HDL-118 Brat Extensibil Cu totii ne dorim o experienta cat mai placuta si o pozitie cat mai confortabila atunci cand privim la televizor. Acum, cu ajutorul acestui suport de televizor, va veti putea bucura la capacitate maxima de momentul in care veti porni televizorul. Suportul de televizor este special conceput pentru a putea fi amplasat oriunde si oricum doriti, astfel incat sa va optimizati nivelul de trai. Caracteristici generale: - Accesorii de montare incluse - Permite pozitii multiple pe axa orizontala - Potrivit pentru televizoare/ monitoare LCD de 10 "pana la 32" inch - Suport de perete cu 3 imbinari orizontale - Distanta maxima de perete: in pozitie culcata 37 cm/ minim 6 cm - Culoare: neagra - Atasamente: 75x75 - 100x100 - Inclinare orizontala: -90 ° / + 90 °

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!