MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Tambur Motocoasa AutoCut C 26-2


Tambur Motocoasa AutoCut C 26-2

Tambur Motocoasa AutoCut C 26-2
Tamburul pentru motocoasa AutoCut C 26-2 este un accesoriu esențial pentru întreținerea eficientă a spațiilor verzi și pentru tunderea precisă a ierbii și a vegetației îngrămădite. Fabricat cu precizie și atenție la detalii, acest tambur este proiectat special pentru a se potrivi perfect cu motocoasele din seria FS 55 , FS 56, FS 70, FS 87, FS 90, FS 120, FS 250 de la Stihl, oferind performanțe optime și rezultate de înaltă calitate. Caracteristici: Compatibilitate perfectă: Tamburul este proiectat și fabricat pentru a se potrivi cu motocoasele din seria FS 55, FS 56, FS 70, FS 87, FS 90, FS 120, FS 250 de la Stihl, asigurând o instalare ușoară și o funcționare fără probleme. Construcție durabilă: Fabricat din materiale de calitate superioară, tamburul este rezistent la uzură, coroziune și deteriorare, oferind o durată lungă de viață și o performanță fiabilă în timp. Tăiere precisă: Tamburul este conceput pentru a asigura o tăiere precisă și uniformă a ierbii și a vegetației, permițându-vă să obțineți un aspect curat și bine întreținut al gazonului și al grădinii. Ușor de utilizat: Cu un design simplu și intuitiv, tamburul este ușor de instalat și de utilizat, permițându-vă să începeți lucrul fără întârzieri și fără eforturi suplimentare. Performanțe fiabile: Indiferent de suprafața pe care lucrați sau de tipul de vegetație pe care o întâlniți, tamburul pentru motocoasa vă va ajuta să finalizați lucrările cu succes și cu eficiență ridicată. Versatilitate: Tamburul poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații de tăiere, inclusiv pentru tunderea gazonului, a marginilor și a zonelor greu accesibile din grădină sau din peisagistică. În concluzie, tamburul pentru motocoasa AutoCut C 26-2 este un accesoriu de încredere și eficient, care vă va ajuta să vă mențineți grădina sau spațiul verde într-o stare impecabilă și bine întreținută. Cu o construcție durabilă și performanțe fiabile, acest tambur este alegerea perfectă pentru orice proprietar de grădină sau profesionist în domeniul întreținerii peisagistice. CARACTERISTICI: Mosor (tambur) motocoasa cu fir Autocut 26-2 piulita 10 x 1 Compatibil cu motocoase Stihl : Stihl FS 55, FS 56, FS 70, FS 87, FS 90, FS 120, FS 250 Acest tambur cu fir este compatibil cu majoritatea modelelor de motocositori . Utilizat pentru cosirea si curatarea ierbii . Firul se regleaza automat dupa lovirea usoara a capului cositor de pamant . Grosime fir 2.4 mm,orice forma Pas 1 Piulita 10 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!