MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Tatuaje fosforescente pentru copii model CEAS


Tatuaje fosforescente pentru copii model CEAS

Tatuaje fosforescente pentru copii model CEAS
Dimensiune: 12 cm * 75 cm pachet- 8 folii-16 modele ( 2 modele -folie) Aceste tatuaje temporare sunt grozave pentru orice petrecere a copiilor. Foarte ușor de aplicat: Tăiați tatuajul ales și îndepărtați foaia transparentă. Așezați tatuajul cu fața în jos pe piele. Udați bine tatuajul cu un burete sau o cârpă După 20-30 de secunde, îndepărtați ușor hârtia de suport. Lăsați tatuajul să se usuce. Cum se elimina: Aplicați alcool pentru frecare sau ulei pentru copii, așteptați 10 secunde, apoi frecați ușor și în mod repetat cu mai mult până când este îndepărtat.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!