Tocator electric universal bol 2L inox putere 1000W cu 4 Lame


Tocator electric universal bol 2L inox putere 1000W cu 4 Lame

Tocator electric universal bol 2L inox putere 1000W cu 4 Lame
Transforma-ti experienta culinara cu Tocatorul Electric 2L 1000W - un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Datorita motorului puternic de 1000W si vitezei de 3600 RPM, Tocatorul Electric 2L 1000W este ideal pentru a prepara rapid si eficient ingrediente pentru mesele tale preferate. Tocatorul Electric 2L 1000W poate toca orice carne sau legume precum ceapa, rosii, fasole, cartofi, morcovi, țelină dar si arahide, migdale, nuci sau alune. Specificatii Tehnice: Putere Tocator: 1000W 4 x Lame: din otel de inalta calitate Capacitate: 2L Inox Trepte Viteze: 2 Material Bol: Inox Viteza de Functionare: 3600 RPM Stabilitate: Fundul Cauciucat Model Foarte Silentios! Garantie 2 Ani! Motorul puternic si cele 4 lame ascutite asigura taierea rapida si uniforma a alimentelor. Transformă preparatele tale culinare într-o experiență rapidă și plăcută, bucurându-te de rezultate perfecte în fiecare zi. Simplifica-ti rutina in bucatarie cu Tocatorul Electric de 2L 1000W!

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!