Tocator Electric Universal Bol 6L Inox 4 Lame Carne Rosii si Legume


Tocator Electric Universal Bol 6L Inox 4 Lame Carne Rosii si Legume

Tocator Electric Universal Bol 6L Inox 4 Lame Carne Rosii si Legume
Tocator Electric Multifunctional - 1000W Bol 6L Tocare, Maruntire, Macinare, Taiere Carne, Fructe si Legume De ce să alegi acest tocator electric? Tocati Carnea si Legumele in cateva secunde. Un produs de baza in orice Bucatarie. Transformă-ți gătitul într-o experiență rapidă și eficientă cu Tocatorul Electric Multifunctional de 1000W. Dotat cu un bol robust din inox, disponibil în variante de 6L, acest tocator este partenerul ideal în bucătărie, ajutându-te să toci, mărunțești, macini și tai rapid orice tip de carne, legume sau nuci. Poate toca orice carne sau legume precum ceapa, fasole, cartofi, morcovi, țelină dar si arahide, migdale, nuci sau alune, eliminând nevoia de a folosi multiple ustensile de bucătărie. Specificatii Tehnice: Putere: 1000W Viteza de funcționare: 3600 RPM Lame: 4 x Oțel de înaltă calitate Material bol: Inox ( 6L) Trepte viteze: 2 sau 3 Stabilitate: Fund cauciucat Funcționare: Foarte silențioasă Motorul puternic si cele 4 lame ascutite asigura taierea rapida si uniforma a alimentelor.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!