MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trimmer Electric 4 in 1 Pentru Nas Urechi AO 78149


Trimmer Electric 4 in 1 Pentru Nas Urechi AO 78149

Trimmer Electric 4 in 1 Pentru Nas Urechi AO 78149
Descrieri; - Mașina de tuns pe nas pentru bărbați și femei vine cu cablu reîncărcabil USB și o baterie încorporată pentru a asigura suficientă putere oricând și oriunde, fără a cumpăra mai multe baterii. - Acest produs dispune de un sistem de lame rotative cu două tăișuri cu un capac de protecție, un design rotativ intern la 360°, care îndepărtează cu precizie firele de păr fără tragere dureroasă și neplăcută. - Set 4 în 1, acest set electronic de tuns părul nasului include o mașină de tuns barbă,, tuns urechi și sprâncene, pentru a vă satisface diferitele nevoi într-un singur dispozitiv. În plus, utilizarea unui sistem silențios, fără zgomot, confortabil și silențios de reducere a zgomotului pentru curățarea părului facial. - Această mașină de tuns pentru urechi și nas are capete de cuțit de înaltă calitate, de precizie, cu două fețe, care asigură o durată lungă de viață și o tundere precisă, această mașină de tuns părul pentru nas pentru bărbați taie în siguranță Fără nicio durere, această mașină de tuns pentru nas pentru bărbați vă protejează de riscul de a trage. părul sau deteriorarea pielii. - Mașina de tuns pe nas reîncărcabilă este ideală pentru călătorii și călători. Caracteristici; - O mașină multifuncțională, setul de tuns poate fi folosit pentru părul din nas, părul urechilor, percurile, sprâncenele și tunderea bărbii. - 4 lame de tuns sunt lavabile si inlocuibile, puteti scoate si clati lamele dupa utilizare, sanatoase si igienice. - Capete de tăiere ascuțite din oțel inoxidabil și motor rotativ de mare viteză, tăiere sigură și rapidă fără a răni pielea și fără părul blocat. -Design de încărcare USB, poate fi încărcat prin computer, încărcător auto, power bank și orice port USB alimentat. -Bateria reîncărcabilă încorporată, după 8 ore de încărcare completă, poate fi folosită continuu timp de 60 de minute. - Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei Specificații; Înălțime = 19,4 cm Lungime = 13,6 cm Lățime = 3,5 cm greutate = 150 g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!