MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trimmer Profesional de Tuns Barba Si Contur Q LF2200


Trimmer Profesional de Tuns Barba Si Contur Q LF2200

Trimmer Profesional de Tuns Barba Si Contur Q LF2200
Pentru bărbații care își doresc o barbă îngrijită și contururi precise, Trimmerul Profesional de Tuns Barba și Contur Q LF2200 este un instrument esențial. Proiectat pentru a oferi precizie de nivel profesional, acest trimmer este ideal pentru sculptarea și definirea bărbii, precum și pentru conturarea detaliilor fine ale coafurii. Q LF2200 se remarcă printr-un design ergonomic, care asigură o manevrare ușoară și confortabilă. Forma sa compactă și greutatea echilibrată permit un control excelent, vital pentru tăierea precisă și sigură a contururilor. Masinuta ajuta la mentinerea formei si stilului parului mai mult timp. Lama foarte ascutita a masinii de tuns nu va va rani pielea si va face tunsul mai sigur. Mod de utilizare : Masinuta de tuns dispune de un acumulator cu autonomie de pana la 2 ore ce poate fi reincarcat cu ajutorul unui incarcator cu port de usb. Dupa incarcarea acumulatorului, acesta se introduce prin partea de jos a masinutei, prin desfacerea filetului si introducerea acumulatorului in compartiment. Dupa efectuarea acestor pasi, va puteti bucura de un aparat de tuns de calitate superioara ce ofera rezultate deosebite. SPECIFICATII: Material: Aliaj + cap de taiere din otel carbon dimensiune: 15*2.5*2.5cm Baterie: 700mAh Baterie reincarcabila Timp de incarcare: 2ore Timp utilizare: 120min Putere: 10W Intrare: 5V 1000mA Bateria litiu-ion ofera peste 120 de minute de utilizare Motor extrem de puternic, de mare viteza, cu viteze ale lamei de peste 6.200 RPM Dispune de tehnologie de viteza constanta; nu va trage firele par Antiderapant metalic A nu se lasa la indemana copiilor!

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!