MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trimmer profesional VGR V 075 cu afisaj LED si 4 piepteni


Trimmer profesional VGR V 075 cu afisaj LED si 4 piepteni

Trimmer profesional VGR V 075 cu afisaj LED si 4 piepteni
Caracteristici: Libertate cu cablu și fără fir: Experimentați libertatea supremă atât cu operațiuni cu fir, cât și fără fir. Luați rămas bun de la cablurile încurcate și de la limitările de îngrijire și bucurați-vă de flexibilitatea de a vă îngriji oriunde și oricând doriți. Afișaj LED și încărcare de tip C: Rămâneți informat și țineți controlul cu afișajul LED care arată durata de viață rămasă a bateriei și starea de încărcare dintr-o privire. Cu portul de încărcare de tip C, bucurați-vă de încărcare rapidă și eficientă, asigurându-vă că sunteți întotdeauna pregătit pentru următoarea sesiune de îngrijire. Lungimi de păr de precizie: personalizați fără efort lungimea dorită a părului, cu cei 4 piepteni de ghidare incluse (3 mm, 6 mm, 9 mm și 12 mm). Indiferent dacă preferați o tăietură scurtă sau un stil mai lung, bine îngrijit, puteți obține precizie și perfecțiune cu ușurință. Design elegant și elegant: îmbunătățiți-vă experiența de îngrijire cu designul negru elegant al VGR V-075. emanând rafinament și modernitate, nu numai că servește ca o putere de îngrijire, dar face și o declarație elegantă, completând arsenalul tău de îngrijire. Specificații: Material lamei: otel inoxidabil Sursa de alimentare: USB Nume de marcă: VGR Număr model: V-075 Material: ABS + oțel inoxidabil Timp de încărcare: 2 ore Timp de utilizare: 120 de minute

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!