MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trusa 6 Extractoare Garnituri Oringuri Simeringuri


Trusa 6 Extractoare Garnituri Oringuri Simeringuri

Trusa 6 Extractoare Garnituri Oringuri Simeringuri
Trusa 6 Extractoare Garnituri Oringuri Simeringuri Aceasta trusa de extractoare de garnituri este o achizitie ideala pentru orice atelier sau service auto. Pe langa pretul accesibil, aceasta dispune de 6 tipuri de extractoare fabricate din materiale de inalta calitate, ceea ce le face rezistente in timp. Trusa este fabricata dintr-un material rezistent la socuri si intemperii si totodata, este un bun organizator al dispozitivelor. Pachetul contine: 1x Dispozitiv cu varf unghi: 110° lungime: 160mm, lungime totala: 285mm 1x Dispozitiv cu varf unghi: 110° lungime: 92mm, lungime totala: 210mm 1x Dispozitiv cu varf unghi: 93.5° lungime: 85mm, lungime totala: 193mm 1x Dispozitiv cu varf: 142mm, lungime totala: 165mm 1x Dispozitiv cu varf: 100mm, lungime totala: 115mm 1x Dispozitiv cu varf: 67mm, lungime totala: 150mm Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!