MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trusa MLG-2029 16 piese 1/2 chei tubulare capete biti torx


Trusa MLG-2029 16 piese 1/2 chei tubulare capete biti torx

Trusa MLG-2029 16 piese 1/2 chei tubulare capete biti torx
Trusa 16 piese chei tubulare torx si capete biti torx Setul de chei tubulare contine 16 piese fabricate din Chrome Vanadium, fiind o trusa foarte practica ce nu trebuie sa lipseasca din niciun garaj sau atelier. Stim cat de des ne confruntam cu situatii in care avem nevoie de chei tubulare pentru a repara diferite obiecte si totodata, nu le avem niciodata la indemana. Pe langa faptul ca acest set contine absolut toate cheile necesare de care aveti nevoie in garajul sau atelierul dumneavoastra, acesta este si foarte practic, intrucat ocupa foarte putin spatiu. Setul vine insotit de o cutie in care cheile sunt asezate pe dimensiuni si totodata, le tine pe toate la un loc, astfel incat sa va fie mai usor sa le gasiti atunci cand veti mai avea nevoie. Trusa contine: - chei tubulare torx 1/2: E10, E11, E12, E13, E14, E16, E18, E20, E22, E24 - capete torx: T30, T40, T50, T55, T60, T70

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!