MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trusa MLG-6207 17 tubulare de IMPACT


Trusa MLG-6207 17 tubulare de IMPACT

Trusa MLG-6207 17 tubulare de IMPACT
Prezentăm trusa MLG-6207, o trusă completă de 17 tubulare de impact, proiectată pentru a face față tuturor proiectelor tale de reparații și lucrări mecanice. Această trusă impresionantă combină puterea, durabilitatea și versatilitatea pentru a fi partenerul perfect în atelierul tău sau în locul de muncă. Indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau un pasionat de bricolaj, această trusă îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a obține rezultate de calitate superioară.Trusa vine cu 17 tubulare de impact, concepute pentru a face față celor mai dure lucrări și pentru a-ți oferi rezistența și durabilitatea necesare. Aceste tubulare sunt fabricate din oțel crom-vanadiu de înaltă calitate, care rezistă la uzură și coroziune și oferă o performanță superioară în timpul utilizării. Indiferent de proiectul tău, tubularele de impact asigură o transferare eficientă a forței și o fixare solidă a piulițelor și șuruburilor. Trusa contine: 12x chei tubulare impact dimensiuni: 10, 11, 12 ,13, 14, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24mm 1x prelungitor 1/2 - 5" 1x prelungitor 1/2 - 10" 1x cap universal flexibil 1/2 1x cheie clichet 1/2 1x trusa de depozitare metalica cu inchizatoare dubla *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!