Trusa surubelnita rosie cu maner 25 piese biti de precizie


Trusa surubelnita rosie cu maner 25 piese biti de precizie

Trusa surubelnita rosie cu maner 25 piese biti de precizie
Dimensiune bit : 6 Biți de șurubelniță Phillips/Cross: PH00, PH0 Plat: SL2, SL3 Star: T8, T10 * 19 Biți de șurubelniță Forma vârfului : 6 Biți de șurubelniță Phillips/Cross: PH00, PH0 Plat: SL2, SL3 Steaua: T8, T10 * 19 Biți de șurubelniță Tip maner : Ergonomic Material maner : plastic Cu vârf magnetic : Nu Cu vârf interschimbabil : Da Setul de șurubelniță roșie cu mâner și 25 de piese biți este o alegere ideală pentru orice pasionat de bricolaj, reparații casnice sau pentru profesioniști care au nevoie de unelte fiabile și versatile. Acest set compact, dar complet, este conceput pentru a face față unei game variate de sarcini, fiind o soluție practică pentru montaj, întreținere și diverse lucrări de reparații. Conținutul Setului: Setul include o șurubelniță cu mâner ergonomic și 25 de biți interschimbabili, special concepuți pentru a se potrivi unei varietăți de șuruburi și aplicații. Mânerul șurubelniței este fabricat dintr-un material durabil, rezistent la uzură, și oferă o prindere confortabilă, chiar și în timpul utilizării prelungite. Designul roșu nu doar că îi conferă un aspect estetic plăcut, dar îl face și ușor de identificat în trusa de unelte sau în spațiile de lucru aglomerate.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!