UB Boxa portabila cu incarcare Solara JZ-160


UB Boxa portabila cu incarcare Solara JZ-160

UB Boxa portabila cu incarcare Solara JZ-160
Boxa portabila O boxa ideala pentru iesirile in aer liber, dar si pentru cadou la cei dragi. Aceste seturi au devenit echipament indispensabil atunci cand mergi cu cortul, la camping, la gratar etc. Lampa are radio, intrare pentru USB, Bluetooth, intrare AUX si kit hands-free pentru a putea vorbi la telefon. Statia de incarcare are un mic power bank USB cu baterie reincarcabila. Specificatii: Baterie/Acumulator integrat Alimentare de la reteaua electrica: 220V 50-60Hz - incarcare in circa 6 ore Incarcare solara pe timpu zilei (atunci cand este insorit) - intre 3 si 6 ore ​ Radio Boxa are Bluetooth , AUX, card SD si radio FM Lanterna are diferite moduri de ilumnare Material: Plastic ABS

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!