MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

UB Instalatie 8094 MULTICOLOR 240 LED Perdea 3x3m Exterior Fir Alb Gros


UB Instalatie 8094 MULTICOLOR 240 LED Perdea 3x3m Exterior Fir Alb Gros

UB Instalatie 8094 MULTICOLOR 240 LED Perdea 3x3m Exterior Fir Alb Gros
Instalatie 8094 MULTICOLOR 240 LED Perdea 3x3m Exterior Fir Alb Gros Doriti ca locuinta dumneavoastra sa iasa in evident in timpul sarbatorilor de iarna? Craciunul este un moment de caldura si lumina chiar daca afara este frig si intuneric. Acum, cu aceasta instalatie veti putea adauga putina stralucire decoratiunilor dumneavoastra de Craciun si totodata, puteti intra in starea de spirit a sarbatorilor. Bucurati-va alaturi de cei dragi de mancarurile copioase, de mirosul de brad dar si de luminile decorative oferite de aceasta instalatie. Specificatii tehnice: Model Perdea Fir Alb, Fire cu lungimi egale IIIII Numar LED-uri 240/ Diametru LED 8mm Lungime 3x3ml Alimentare 220V Culoare Multicolor Aplicatii Exterior Garantie 24 luni Interconectabila Da, maxim 5 instalatii

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!