MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

UB Mixer de bauturi cu capac gradat LSM-101C


UB Mixer de bauturi cu capac gradat LSM-101C

UB Mixer de bauturi cu capac gradat LSM-101C
Maner ce contine corpul motor incorporate prevazut cu butonul pornit/ oprit Tija de spumare cu terminatie in arc circular Capac protectie prevazut cu gradatie Cablu de alimentare, atasat de maner Manual instructiuni Material: Maner si cuva: ABS de inalta calitate Tija de spumare: otel inoxidabil, anti-rugină, non-toxic, robust Culoare: Maner cu corp motor incorporat Capac gradat: transparent Tija de spumare: gri Dimensiune Lungime totala mixer: 28 cm Latime maner: 4,5 cm Lungime tija spumare: 14 cm Diametru arc circular tija de spumare: 2 cm Lungime buton pornit / oprit: 8 cm Latime buton pornit / opit- 2cm Lungime capac protectie: 8 cm Diametru superior capac protectie:3,5 cm Gradatie capac protectie: 10 – 80 mililitri Durata lunga de viata Curatare: curatarea se face manual. Manerul cu corpul motor se sterge doar cu o carpa sau burete umezit, nu se scufunda niciodata sub apa

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!