UB Mosor cu fir / tambur motocoasa cu buton din metal NEGRU/PORTOCALIU


UB Mosor cu fir / tambur motocoasa cu buton din metal NEGRU/PORTOCALIU

UB Mosor cu fir / tambur motocoasa cu buton din metal NEGRU/PORTOCALIU
Tambur cu autocut automat , plastic rezistent, model nou! Cap taietor cu doua fire Se utilizeaza la lucrarile de cosire si amenajare, in locuri cu obstacole si nu numai. diametru produs: 110 mm diametru filetului din tambur: 9 mm fixare: filet cu stanga M10*1.25 reglaj automat al firului max 10000/min Un mosor cu fir sau tambur pentru motocoasă cu buton din metal negru/portocaliu este o piesă de înlocuire sau un accesoriu utilizat în motocoase pentru tăierea ierbii și a vegetației. Funcționalitate: Mosorul cu fir sau tamburul pentru motocoasă este proiectat pentru a permite alimentarea și rularea firului de tăiere în timpul utilizării. Acesta este atașat la motocoasă și poate fi alimentat cu fir de tăiere corespunzător pentru a tăia iarbă și vegetație. Material și culoare: Culoarea negru/portocaliu poate fi o alegere estetică sau poate reprezenta o indicație vizuală pentru diverse setări sau funcții ale mosorului/tamburului.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!