UB Tambur motocoasa S portocaliu


UB Tambur motocoasa S portocaliu

UB Tambur motocoasa S portocaliu
Tamburul pentru motocoasă de tip S, cu o culoare portocalie vibranta, este un accesoriu esențial pentru tăierea eficientă și precisă a vegetației. Conceput pentru compatibilitate cu modelele de motocoase Stihl, acest tambur oferă performanță fiabilă și durabilitate în timpul utilizării intensive. Fabricat din materiale de înaltă calitate, tamburul S portocaliu este rezistent și durabil, asigurând o durată lungă de viață și rezistență la uzură în condiții de lucru dificile. Culoarea sa portocalie vibrantă facilitează identificarea și schimbul rapid al tamburului în timpul lucrului, fără a pierde timp prețios. Montarea acestui tambur pe motocoasă este simplă și rapidă, asigurând o tranziție fără probleme între diferitele sarcini de tăiere. Compatibilitatea sa cu modelele Stihl face ca acest tambur să fie un accesoriu convenabil și versatil pentru orice utilizator de motocoasă care caută performanță și eficiență în timpul lucrului. Tambur motocoasa S portocaliu Autocut Cap taietor cu doua fire a caror lungime se poate regla in functie de lungimea de taiere pe care doriti sa o realizati. Se utilizeaza la lucrarile de cosire si amenajare, in locuri cu obstacole si nu numai. Firul se poate introduce fara a fi nevoie sa desfaceti autocutul. În concluzie, tamburul portocaliu pentru motocoasă de tip S este un instrument esențial pentru orice proprietar de motocoasă. Cu durabilitatea sa ridicată și compatibilitatea sa versatilă, acest tambur vă va ajuta să efectuați lucrările de tăiere cu ușurință și precizie, oferindu-vă rezultate excelente de fiecare dată. Capul de motocoasa cu fir Autocut este un produs special, proiectat sa taie / tunda buruieni, tufisuri, gazon sau iarba. Acesta are fir care iese prin 2 puncte laterale care se rotesc la o viteza foarte mare, permitand taierea tulpinilor mai groase, multumita fortei centrifuge.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!