Umidificator cu ultrasunete difuzor de uleiuri esentiale pisicuta 200ml


Umidificator cu ultrasunete difuzor de uleiuri esentiale pisicuta 200ml

Umidificator cu ultrasunete difuzor de uleiuri esentiale pisicuta 200ml
Dimensiune compactă: umidificatorul este mic si portabil, este portabil si usor de transportat. Două moduri: Există două moduri reglabile, pulverizare continuă si pulverizare intermitentă, functionare simplă. Cu lumină de noapte: difuzorul de aromă este proiectat cu lumină de noapte, lumină de noapte caldă vindecătoare, astfel încât să vă puteti bucura de un somn bun. Sigur de utilizat: umidificatorul are o functie de protectie împotriva lipsei de apă, care se poate opri automat pentru a preveni arderea uscată. Zgomot redus: sunetul umidificatorului nu trebuie să depăsească 30 de decibeli, ceea ce nu deranjează munca si odihna. Parametri: Tensiune nominală: 5V-1A Putere nominala: 2W Capacitate rezervor: 200 ml Dimensiune produs: 97*69*142mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!