MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Umidificator de aer Negru model FLACARA


Umidificator de aer Negru model FLACARA

Umidificator de aer Negru model FLACARA
Umidificatorul foloseste frecventa inalta ultrasonica oscilatorie care desface apa in particule foarte mici cu diametrul de aproximativ 1-5um ce urmeaza a fi raspandite in camera. El este prevazut cu o placuta din metal, care vibreaza la frecventa ultrasonica. Sunetele nu sunt percepute de urechea umana, insa au capacitatea de a vaporiza apa din umidificator intr-o ceata foarte fina. Ajuta la reducerea stresului si contribuie la crearea unei stari de echilibru din punct de vedere fizic si mental. Fiind silentios si discret, creeaza o atmosfera linistita, indiferent daca lucrezi, studiezi, meditezi sau vrei doar sa te odihnesti. Atunci cand apa din rezervor se epuizeaza, se opreste de la sine, pentru a preveni suprasolicitarea.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!